Projekt: “Vejen til nye Venner”

Dette projekt løb fra maj 2016 – maj 2018, men det gode arbejde er siden blev videreført i KlostergadeCentret med finansiering fra Aarhus Kommune.

KlosterCaféens nye ensomhedsforebyggende projekt, “Vejen til nye Venner”, fik sit officielle startskud onsdag d. 31. august ved en reception med taler af både repræsentant for TryghedsGruppen i Midtjylland, Torben Busk, næstformand for Danske Seniorer og tidl. Sundhedsminister, Arne Rolighed, organisationskonsulent i Aarhus Kommune, Henriette Andersen, samt Inge Juul, projektmedarbejder i projektet.

Receptionen kulminerede ved overrækkelsen af en check på 821.646 kr. til KlosterCaféen.

Nærmere information om projektet og dets formål kan læses her: TrygProjekt 2016: “Vejen til nye Venner”

Senior TV Østjylland har produceret et indslag om projektet:

Her er et galleri af billeder fra åbningen:

Et af projekterne som Vejen til nye Venner har deltaget i, har været “Lev Livet”. Senior TV Østjylland har produceret et indslag om projektet: